Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

CENTRE DEL CARME
OPPRESSIÓ - Convocatoria Altaveu, Proyectos de inclusión y cohesión social


OPPRESSIÓ

DATA: de l'11 de setembre al 8 de novembre de 2020.
LLOC: Centre del Carme. Sala Contraforts.
PREU: entrada gratuïta (fins a completar aforament).

Oppressio, emmarcada dins del programa Altaveu 2019-20, visibilitza un treball de mediació en el qual s'han abordat qüestions relacionades amb l'opressió en la dona.

De novembre de 2019 a febrer de 2020 es va treballar amb grups en diferents situacions procedents de diversos col·lectius (Alanna, residència Juana María, CAR de Mislata, IES Juan de Garay). A través de dinàmiques participatives, procedents de les arts visuals, escèniques i del treball amb objectes es van reflexionar i van elaborar col·lectivament qüestions personals en relació amb la construcció de la identitat, amb limitacions resultants dels rols atribuïts a les dones en l'espai públic i domèstic.

El projecte d'Elisa M. Matallín Aborda, a través de la mediació cultural, qüestions invisibilitzades en relació amb l'opressió de les dones en diferents àmbits: físic, psicològic i social. S'ha treballat amb un grup de dones a través de dinàmiques pròpies de l'educació artística, de la dansa i del teatre. I els resultats es mostren a través d'una posada en escena accionada per les pròpies participants. Aquest projecte posa el focus en el procés artístic com a experiència participativa, producció de discurs i coneixement i com vivenciación d'aqueix coneixement adquirit.

CONSULTAR + INFO


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI