Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

JARDÍ BOTÀNIC
Plantes aromàtiques i medicinals. Curs teòric-pràctic amb el gabinet de didàctica


Plantes aromàtiques i medicinals. Curs teòric-pràctic amb el gabinet de didàctica

Plantes aromàtiques i medicinals. Curs teòric-pràctic amb el gabinet de didàctica.

DATA: Des del dimarts 20 d'octubre fins al dimarts 3 de novembre de 2020.
HORARI: De 16:00 a 19:00 hores.
LLOC: Laboratori docente (planta baixa, esquerra)
PREU: 65 euros.

Romaní, sàlvia, fenoll, llorer, majorana… Què seria de la cuina mediterrània sense les magnífiques plantes aromàtiques! Un grup vegetal molt vinculat a la nostra cultura popular que a més de realçar el sabor dels nostres plats, resulta clau per  a les indústries farmacèutica, cosmètica o de perfumeria. Així que per què no conrear-les a la teua pròpia casa?

No necessites molt d'espai. Podràs crear-te el teu propi herbolari tant en l'ampit d'una finestra, com en la terrassa o en la mateixa cuina, ja que pots col·locar aquestes plantes on vulgues sense problemes sempre que disposen de bastant llum natural. Una pràctica molt recomanada amb la qual podràs disposar durant tot l'any de les seues fulles fresques o dessecades per a cuinar, aprofitar les seues múltiples propietats medicinals i gaudir de la deliciosa aroma que desprenen.

Per açò, des del Jardí Botànic t'animem a participar en aquest curs impartit pel Gabinet de Didàctica on podràs aprendre a conrear-les, cuidar-les i conservar-les, però també nombroses aplicacions pràctiques per a poder traure'ls el màxim partit.

Més informació: consulte en la seua pàgina web.


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI