06/12/2019 L'Oratge L'Oratge


Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

MUVIM - MUSEU VALENCIÀ DE LA IL.LUSTRACIÓ I LA MODERNITAT
Visites guiades «Mare dels Desemparats». Cicle expositiu.


Visites guiades «Mare dels Desemparats». Cicle expositiu.

Visites guiades «Mare dels Desemparats». Cicle expositiu.

DATES: Visita didàctica a les tres sales del MuVIM, dissabtes a partir del 15 de desembre fins a març. Del MuVIM al MUMA, diumenges a partir de gener fins a març. La ruta dels desemparats, dissabtes a partir de gener fins a març.
HORARI: Visita didàctica a les tres sales del MuVIM, dissabtes a les 18.00 hores. Del MuVIM al MUMA, diumenges a les 11.00 hores. La ruta dels desemparats, dissabtes a les 11.00 hores.
PREU: Visita didàctica a les tres sales del MuVIM i la ruta dels desemparats, entrada gratuïta. Del MuVIM al MUMA, 2 euros, 1 euro reduïda.
LLOCS: Sala Parpalló, Sala Alfons Roig, Sala Alta. MuMA i llocs emblemàtics de la història de la confraria de la Verge dels Desemparats.

Durant els pròxims mesos el MuVIM ofereix diverses visites guiades al cicle expositiu «Mare dels Desemparats» per a repensar i reflexionar sobre la història i les tradicions valencianes —les silenciades i les exaltades— mitjançant dinàmiques participatives i lúdiques adaptades a cada públic i treballant diversos temes com per exemple la devoció, la solidaritat, la marginació o el poder.

— Visita didàctica a les tres sales del MuVIM: recorregut pel cicle expositiu del MuVIM. Durada aproximada 1h i 15m. Mínim 10 persones i màxim 30.
Per a públic general, dissabtes a les 18.00 hores (A partir del 15 de desembre)
Per a grups tancats, de dimarts a divendres (matí o vesprada)
Des de desembre fins a març
A càrrec de Rafael Company o Bernia Mitjans

— Del MuVIM al MUMA: completa la retrospectiva del cicle expositiu del MuVIM amb la visita al Museu Mariano de la Verge dels Desemparats. Visites de 2h i 30m de durada. Mínim 5 persones i màxim 15. La visita comporta pagar l'entrada al MuMA (2 € / 1 € reduïda)
Per a públic general, diumenges a les 11.00 hores
Per a grups tancats, de dimarts a divendres als matins
A partir de gener
A càrrec de Catalina Benito Mulet

— La Ruta dels Desemparats: visita guiada al cicle expositiu del MuVIM i als llocs emblemàtics de la història de la confraria de la Verge dels Desemparats, tals com el Capitulet o la plaça del Mercat. Visites de 3h de durada. Mínim 5 persones i màxim 30.
Per a públic general, dissabtes a les 11.00 hores
Per a grups tancats, dijous al matí
A partir de gener
A càrrec de Fernando LópezDirectrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI