Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

SALA D'EXPOSICIONS DE L'AJUNTAMENT
Topografies de l'ànima


Topografies de l'ànima

Topografies de l'ànima.

DATES:
- Inauguració: Dijous 17 d'octubre de 2019.
- Exposició: Des del dijous 17 d'octubre de 2019 fins al diumenge 29 de març de març de 2020.
HORARI: - Dimarts a dissabte, de 10.00 a 14.00 hores i de 15.00 a 19.00 hores.
- Diumenges i festius, de 10.00 a 14.00 hores.
- Els dies 1 i 6 de gener, 1 de maig i 25 de desembre estarà tancat.
PREU: Entrada gratuïta.
LLOC: A causa de les obres que tenen lloc en el MuVIM, aquesta exposició es realitzarà a la Sala d'exposicions de l'Ajuntament de València (Carrer de l'Arquebisbe Mayoral, 1).

Les seues obres que manquen de color, sense que hi puguem reconèixer cap il·luminació específica en la composició de l'escena, són subtils línies que transformen les seues superfícies i rostres en polígons encadenats.

La seua elecció per la captura pura del volum en l'espai l'impulsa a investigar els grans mestres de la composició i la perspectiva, el Davallament de la creu de Pontormo, l'Enterrament de Crist de Caravaggio, i en aquesta exposició, a més a més, el Sant Sebastià de Josep de Ribera, lo spagnoletto, que va passar pràcticament tota la seua vida a Itàlia.

Cesare Pergola afronta sense pors els grans formats com ara la seua darrera reinterpretació tridimensional dels condemnats (I Dannati) del gran fresc de Luca Signorelli de la Capella de sant Brici de la catedral d'Orvieto, recentment exposat als subterranis de la mateixa capella.Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI