Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

BOMBAS GENS. CENTRE D'ART
Sheela Gowda. Remains [Restes]


Sheela Gowda. Remains [Restos]

Sheela Gowda. Remains [Restes]

DATA: Des del divendres 25 d'octubre de 2019 fins al diumenge 1 de març de 2020.
LLOC: Bombas Gens.
PREU: Actividad gratuïta.

Esta exposició, organitzada per Pirelli HangarBicocca (Milà) i Bombas Gens Centre d’Art (València), permet descobrir més de vint anys de producció artística de Sheela Gowda.

Sheela Gowda (nascuda a Bhadravati, Karnataka, Índia, 1957; viu i treballa a Bangalore) ha desenvolupat el seu treball en constant diàleg amb les tradicions artístiques locals i internacionals. Remains [Restes], primera exposició individual de l’artista a València, reuneix instal·lacions i escultures procedents de diferents èpoques que es construeixen amb diversos materials i escales així com una selecció de treballs basats en imatges.

La mostra destaca tant la poètica de Gowda com les seues pràctiques polítiques, assentades en una visió reflexiva i perceptiva del món, acompanyada per una consciència del valor simbòlic i comunicatiu de la matèria, els objectes i les seues restes. Esta selecció d’obres també transmet el compromís amb el procés de definició de la forma com a generadora de significat.Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI