Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

AJUNTAMENT DE VALÈNCIA - PLAÇA DE L'AJUNTAMENT
Betlem artístic i Betlems als barris


Betlem artistic municipal

Betlem artístic al Saló de Cristall

DATA: Del dijous 5 de desembre de 2019 al dissabte 4 de gener de 2020.
LLOC: Saló de Cristall de l'Ajuntament de València.
NOTA ACLARIMENT HORARI: La cua d'accés al betlem es tallarà mitja hora abans del tancament de l'edifici.

El Saló de Cristall acull el tradicional pesebre artístic realitzat per l'Associació de Betlemistes de València que des de fa cinc anys s'instal·la a l'Ajuntament de València. Comptarà amb més de 300 figures, construccions hebrees i una superfície total de 45 metres quadrats. Com en anys anteriors, el pesebre inclourà algunes peces úniques de diversos escultors de primer nivell en l'àmbit betlemístic, com ara José Luis Mayo, H. Cerrada, Montserrat Ribes, Daniel Alcántara, Higinio Martínez, Guadalupe de Guzmán, Ángela Tripi i els valencians Enrique Villagrasa i Quique Garcés, dirigits tots ells per José Luis Heredia, Purificació Carbonell i Gonzalo Mateu.

HORARI VISITES BETLEM MUNICIPAL: Consulta PDF (394 Kb)

Betlem municipal de grandària natural

DATA: Del dijous 5 de desembre de 2019 al dilluns 6 de gener de 2020.
LLOC: Plaça de la Reina.

Un any més, el betlem de l’Ajuntament de València es podrà visitar a la plaça de la Reina. Una representació a grandària natural del naixement, els Reis d’Orient, pastors i l’àngel anunciador, que es podrà contemplar durant totes les festes a l’aire lliure en un enclavament singular al costat de la Catedral, prop del mercat ambulant d’artesania que s’instal·la durant estos dies.


Betlems als barris

Durant estos dies són moltes les associacions, parròquies, comissions falleres, confraries i germandatss de Setmana Santa que munten el seu propi pessebre i que, d’esta manera, se sumen a la celebració del Nadal.Hi ha molts aficionats a l’art betlemístic que al llarg de les festes nadalenques recorren els diversos locals on estan instal·lats.

Si vols planificar la teua ruta, ací tens els naixements muntats per les comissions falleres, les confraries de Setmana Santa i l’Associació de Betlemistes.

Per a més informació pots consultar les webs www.fallas.com, www.semanasantamarinera.org i www.belenistasdevalencia.com.

LOCALITZACIÓ DE BETLEMS ALS BARRIS: Consulta pdf (198 Kb)


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI