Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

LA NAU - UNIVERSITAT DE VALÈNCIA
Vicent Ferrer: un predicador de la tardor medieval.


Vicent Ferrer: un predicador de la tardor medieval.

Vicent Ferrer: un predicador de la tardor medieval.

DATES: Del 16 de octubre de 2019 al 19 de gener de 2020.
HORARI: De dimarts a dissabte, de 10:00 a 14:00 hores i de 16:00 a 20:00 hores. Diumenges i festius, de 10:00 a 14:00 hores. Dilluns tancat.
PREU: Entrada lliure, aforament limitat.
LLOC: Sala Duc de Calàbria.

El 5 d'abril de l'any 1419 moria en Vannes, a la Bretanya, el mestre Vicent Ferrer, després d'haver desenvolupat una intensa activitat pastoral iniciada l'any 1399. Des del començament va participar, a més, activament en assumptes d'estat, com per exemple el compromís de Casp o el cisma d'Occident. La Biblioteca Històrica de la Universitat de València, juntament amb la Acadèmia Valenciana de la Llengua i l'Arxiu de la Catedral de València, per a celebrar aquesta efemèride, ha preparat l'exposició: Vicent Ferrer. Un predicador de la tardor medieval, on s'exposaran materials bibliogràfics que permeten conéixer i estudiar de forma rigorosa la predicació duta a terme pel dominic valencià per tota Europa occidental entre els anys 1399 i 1419, des que va ser nomenat legatus a latere Christi pel papa Benet XIII. 
Inauguració: 16 d'octubre de 2019, coincidint amb el congrés Vicent Ferrer: projecció europea d’un sant valencià, organitzat per la Acadèmia Valenciana de la Llengua.

|


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI