26/08/2019 L'Oratge L'Oratge


Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

MUVIM - MUSEU VALENCIÀ DE LA IL.LUSTRACIÓ I LA MODERNITAT
Taller infantil. L'auca de la Geperudeta.


Taller infantil. L'auca de la Geperudeta.

Taller infantil. L'auca de la Geperudeta.

DATES: Del 12 de gener al 03 de març de 2019. Dissabtes i diumenges.
HORARI: Dissabtes a les 18.00 hores. Diumenges a les 11.30 hores.
PREU: Activitat gratuïta. Places limitades. El grup es formarà per ordre d'arribada (màxim 20 xiquets i xiquetes per sessió).
LLOC: Aula didàctica.

De 6 a 12 anys.
Taller infantil on els xiquets i les xiquetes compondran una al·leluia fixant-se en la figura icònica de la Verge dels Desemparats, repassant la història amb elements clau, com el Portal de Torrent o l'Hospital dels innocents, i altres particularitats curioses.
L'*auca o al·leluia és un avantpassat de la historieta que explicava una història a través de diverses vinyetes. Originalment tenia motius religiosos i va ser molt popular a València i Catalunya. En el taller compondrem una al·leluia fixant-nos en la figura icònica de la Verge dels Desemparats, repassant la història amb elements clau, com el Portal de Torrent o l'Hospital dels innocents, i altres particularitats curioses per al públic infantil, com els viatges de la imatge pelegrina en el denominat Mare Mòbil, o l'existència d'una imatge de la Geperudeta sota l'aigua.Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI