Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

FUNDACIÓ LES NAUS. ESPAI DE CREACIÓ CONTEMPORÀNIA
Curs de formació online "Dret a l'alimentació sostenible i saludable"


Curs de formació online

Curs de formació online "Dret a l'alimentació sostenible i saludable"

DATES: Del 07 al 30 de setembre de 2020.

El curs de formació online “Dret a l'alimentació sostenible i saludable” s'emmarca en una campanya que està impulsant l'Ajuntament de València.
Hi haurà una jornada presencial el 30 de setembre en Les Naus que marcarà el final del curs. El període per a fer la preinscripció està obert fins al 10 de juny.
El període de formació en línia durarà tres setmanes, des del 7 de setembre al 29 de setembre. Una vegada finalitzada la formació online se celebrarà una jornada presencial com a tancament del curs el dia 30 de setembre en Les Naus. En ella es podran plantejar i avaluar propostes de manera col·lectiva a partir dels continguts i debats que hagen sorgit en la primera part.
La participació en el curs de formació està oberta a totes les entitats del Consell Alimentari Municipal, tant el personal tècnic com les persones socials o voluntàries d'elles.
A més, les entitats del CALM que, per la naturalesa i continguts del curs, vulguen recomanar la participació d'altres persones o entitats que no formen part del mateix podran fer-ho sempre que es justifique un treball previ o una intenció de realitzar activitats o iniciatives relacionades amb el curs. 

Preinscripció gratuïta.


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI