Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

TEATRE FLUMEN
O'clock cabaret.


O'clock cabaret.

O'clock cabaret.

DATES: Del 23 d'octubre al 01 de novembre de 2020. Només divendres, dissabtes i diumenges.
HORARI: Divendres i dissabtes a les 20:00 hores. Diumenges a les 19:30 hores.
PREU: 17 euros.

Fa un any, un va incendiar va arrasar la carpa de Clock Cabaret, destruint tot el Circ i posant fi a la vida del Gran Dimitri, amo i mestre de Cerimònies d'aquest. I amb motiu de l'I Aniversari, Katrina, la vídua, ha reconstruït part del circ, ha convocat a tots els artistes que estaven en el circ aquella fatídica nit i ha decidit alçar de nou el teló per a acomiadar al seu estimat amb l'última funció d'O´Clock Cabaret.
Però cura... Perquè no és or tot el que rellueix en aquest circ.
I com a bon espectacle d'O’Clock, no poden faltar els estupends cuplets de Hank Meravella, la captivadora veu de la Dolça Irina (filla de Dimitri), la sensualitat de Jackie, els vols acrobàtics de Laura Fly o els divertidíssims números del clown del Circ.
Una comèdia, un musical circense, música en directe, clown per a adults, veus d'infart i moltes sorpreses que s'aniran revelant a mesura que la història avance i en la qual el públic tindrà molt a dir.
Perquè la Vida és un Cabaret lluny de la por... deixa els teus problemes fora, entra en O’Clock i recupera a aqueix xiquet/a somiador/al fet que algun dia vas ser. Atreveix-te!Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI