17/12/2018 L'Oratge L'Oratge


Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

AJUNTAMENT - PLAÇA DE L'AJUNTAMENT
Betlem artístic i Betlems als barris.


Betlem artistic municipal

Betlem artístic al Saló de Cristall

DATA: Del dilluns 4 de desembre de 2017 al dijous 4 de gener de 2018.
LLOC: Saló de Cristall de l'Ajuntament de València.

El betlem artístic situat en el Saló de Cristall de la Casa Consistorial, ocuparà 36 metres quadrats i estarà format per més de 300 figures, 250 animals i més de 400 complements artesanals, com a cistelles, gerres, palmeres, eines de fuster i ferrer, carros i fonts, entre uns altres.

El conjunt de les figures exposades són propietat de l'Associació de Belenistas de València i d'una col·lecció particular que les ha cedit per al betlem municipal.Totes les edificacions són originals, realitzades de manera artesanal amb l'ús de diversos materials, com el polietilè expandit o l'escaiola i representaran al poble de Belén, amb fauna i flora de l'època i els edificis nabateos de Petra excavats en la roca, com són el Tresor i la Tomba de la Urna.

HORARI VISITES BETLEM MUNICIPAL: Consulta PDF (77kb)

Betlem a grandària natural

DATA: Del dimarts 5 de desembre de 2017 al diumenge 7 de gener de 2018. 
LLOC: Plaça de la Reina.
Per tercer any, s'instal·la en la plaça de la Reina el betlem de l'Ajuntament de València fet pel Gremi d'Artistes Fallers a grandària natural.
Una representació del naixement, els Reis d'Orient, pastors i l'àngel anunciador, que es podrà contemplar durant totes les festes a l'aire lliure en un enclavament singular a l'entorn de la Seu, prop del mercat d'artesania que s'instal·la durant aquests dies.


Betlems als barris.

Durant estos dies són moltes les associacions, parròquies, comissions falleres, confraries i germandats de Setmana Santa, que munten el seu propi betlem i que, d’esta manera, se sumen a la celebració del Nadal.
Si vols planificar la teua ruta, ací tens els naixements muntats per les comissions falleres que participen en el concurs de la Junta Central Fallera i en el de la Junta Major de la Setmana Santa Marinera.

Mes informació en les webs: www.fallas.com i www.semanasantamarinera.org

CONSULTA ELS BETLEMS DE LES COMISSIONS DE FALLA: PDF (34 kb) CONSULTA ELS BETLEMS DE LES CONFRARIES DE SETMANA SANTA CONSULTA betlems als barris en format pdf (252 Kb)


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI