Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

MUVIM - MUSEU VALENCIÀ DE LA IL.LUSTRACIÓ I LA MODERNITAT
Un crit en veu alta


Un crit en veu alta

Un crit en veu alta.

DATA: Des del diumenge 8 de març fins al diumenge 8 de novembre de 2020.
HORARI: De dimarts a dissabte de 10:00 a 14:00 hores i de 16:00 a 20:00 hores. Diumenges i festius de 10:00 a 20:00 hores.
LLOC: Vestíbul del museu.
PREUO: Entrada gratuïta.

“Un crit en veu alta” és un projecte desenvolupat en tres estadis: la intervenció al vitrall del museu a tall de boca que crida per les desigualtats que patim les dones al llarg del món només pel fet de ser-ho; un mural situat a l'entrada on és el públic qui deixa els seus comentaris sobre allò que la lluita feminista significa per a cadascun/cadascuna; un llibre obert que recull aquestes veus del públic així com proclames del 8M que, com cada any, omplen els carrers de crits feministes per la igualtat de gènere; i una sèrie de reflexions realitzades per dones vinculades a l'àmbit de les arts i la cultura, les quals expressen la seua posició respecte a la lluita per la igualtat en l'escenari sociopolític actual, tant a escala local com global.

Les dades són esgarrifoses: més de 85.000 dones van ser assassinades el 2017 a tot el món; més del 90%, a mans de familiars; més de 200 milions de xiquetes han patit mutilació genital als països on encara es duu a cap aquesta pràctica, la majoria abans dels cinc anys.

|


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI