Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

CENTRE DEL CARME
Prohibido fijar carteles. REA


Prohibido fijar carteles. REA

DATA: de l'11 de setembre al 8 de novembre de 2020.
LLOC: Centre del Carme. Sala Carlos – PÚrez.
PREU: entrada gratu´ta (fins a completar aforament).

El cartell, gran arma de difusiˇ massiva de finals del segle XIX i principis del XX que va perdre la seua hegemonia respecte als nous mitjans com la televisiˇ, es troba de nou contra la paret. La reducciˇ dels espais de lliure expressiˇ i l'ampli avanš de les xarxes socials han modificat la nostra manera de comunicar-nos en l'espai i temps digital: AcabarÓ el cartell abandonant el paper?.

No obstant aix˛, les empreses i institucions renoven la seua confianša en aquest revitalitzat mitjÓ i consideren imprescindible una imatge per a cada acciˇ a comunicar. Durant aquests ˙ltims vint anys s'han dissenyat mÚs cartells que mai en l'Ómbit cultural i social. El cartell Ús una de les peces preferides de les i els professionals del disseny i ilĚlustraciˇ, i malgrat el seu carÓcter efÝmer representa la mem˛ria grÓfica d'una societat.

acabada de presentar ValŔncia com a Capital Mundial del Disseny 2022, l'exposiciˇ mostra una panorÓmica territorial amb 600 cartells de 222 autores i autors de les diferents generacions, en un comenšament de segle en el qual la creativitat valenciana gaudeix del major prestigi.

CONSULTAR + INFO


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI