Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

TEATRE EL MUSICAL
Elisa y Marcela


Elisa y Marcela

Elisa i Marcela

FECHA: Divendres 23 d'octubre de 2020

HORARI: A les 20.30 h

PREU: 12 €

Any 1901, la Corunya. Dues dones es casen a l'església de San *Xurxo, una d'elles vestida d'home. Una història de persecucions policials, fugides en diligència, canvis d'identitat i informacions manipulades. Les còmiques de *Panadaría presenten una reconstrucció irreverent d'un succés real. Una comèdia musical on el verídic sembla invent. Elisa i Marcela és una història d'amor a contratemps. El *French *Horn Jazz *Project naix de l'estudi de les possibilitats de la trompa en el jazz realitzat pel *trompista Pau Moltó, intèrpret i Professor de Trompa en el Conservatori Superior de Castelló.

El principal atractiu d'aquesta experiència musical és el treball d'exploració de la sonoritat d'un instrument que tradicionalment ha estat restringit al món del clàssic.

Amb *French *Horn Jazz *Project, Moltó centra l'atenció en els matisos expressius que aquest instrument de vent metall, poc habitual en aquest àmbit, ofereix a un gènere viu i en constant canvi com és el jazz.Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI