Servicios de la web

Hall

JOSÉ GOSÁLBEZ PAYÁ

José Gosálbez Payá

RESPONSABILITATS ACTUALS EN L’AJUNTAMENT

Regidor del Partit VOX.
Vocal titular Patronat Fund. C.V. Promoció Estratègica, Desenvolupament i Innovació Urbana (INNDEA-Las Naves).
Vocal suplent del Consell Agrari Municipal.
Vocal de l'Org. Autòn. Parcs i Jardins i Escola de Jardineria i Paisatge.
Vocal de l'Org. Autòn. Fundació Esportiva Municipal.
Vocal de l'Org. Autòn. Junta Central Fallera.
Membre del Consell d’Administració de la Societat Anònima Municipal Actuacions Urbanes de València, SA (AUMSA).
Membre del Consell d'Administració de l'Empresa Mixta Valenciana de Aigües (EMIVASA).
Membre del Consell d'Administració del Palau de Congressos.

DECLARACIONS DE BÉNS I DRETS PATRIMONIALS

Retribució anual bruta (sense antiguitat): 64.770,16

Declaració de béns i drets patrimonials:

BOP 03.07.2019 (pdf 201 Kb) BOP 26.03.2020 (pdf 256 Kb)

BIOGRAFIA

Soc fill de militar i el menor de nou germans, criats i contes per la nostra mare, la qual va dedicar tota la seua vida a això, per lo que mai li estaré/estarem suficientment agraïts.

Com a fill de militar he vist en la meua casa el servici públic com alguna cosa normal, i una miqueta de lo que enorgullecerse. Una ocupació que al meu pare li va omplir professionalment sempre i durant tota la seua vida.

Soc d'els que encara va fer “la mili”. I no m'arrepenedixc. Vaig poder optar entre ella i l'objecció de consciència i, lliurement, vaig decidir fer-la. D'ella conserve grans moments en els meus companyers de la tongada 2/1993 de la Base Aérea de Manises, als quals recorde be,… i també als mandos.

De la mateixa manera, per la meua professió, l'eixercici lliure de la abogacía, també he vixcut de prop lo que és el servici públic, #lo que és servir, ajudar a persones necessitades en moments de corruixa i preocupació, per lo que el fet d'en este moment de la meua vida ser Regidor de l'Ajuntament de Valéncia, supon i significa, ademés d'una immensa alegria que assumixc en responsabilitat, la possibilitat de servir a tots els valencians des d'un atre àmbit, des d'una atra perspectiva, des de l'administració pública local, la més propenca al ciutadà i a les seues preocupacions, problemes, queixes…, a els que evidentment serviré i a els que des d'esta plataforma els dic que el nostre despaig en l'ajuntament, el despaig de VOX, té les portes obertes per a tots ells.

En el meu temps lliure m'agrada passejar en la meua família i amics, per la ciutat, pel camp o per la plaja. Desconectar i descansar del dia a dia.

El bricolaje m'encanta, em fa tindre la ment en “una atra cosa”.

Igualment m'agrada veure la televisió, bé pel·lícules, esports o reportatges que hui dia, gràcies a la *Smart *tv són inacabables.

DOCUMENT TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL

Trajectòria professional (pdf 635 Kb)

DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA

Llicenciatura en Dret Diploma Auditoria, Prevenció i Repressió del Blanqueig de Capitals i Infraccions Monetàries" Diploma Introducció al Dret Urbanístic Curs de Reformes en Matèria de Societats Anònimes" Curso sobre Protección del consumidor Jornada "Llei 10/2004, de 9 de desembre, de la Generalitat, del Sòl no Urbanitzable" Jornades sobre "factoring" Seminari Llei Valenciana d'Ordenació del Territori i Protecció del Paisatge Jornada "otras formas de financiación de proyectos inmobiliarios"

DADES DE CONTACTE

Telèfon: 962087660
Pl. Ajuntament, 1 planta 3a C.P. 46002

E-mail:
gmvox@valencia.es,

Xarxes socials:

Twitter:
https://www.twitter.com/JosGOSALBEZ1

Instagram:
https://instagram.com/josegosalbezpayaDirectrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI