Servicios de la web

Hall

Subdirector General de la Fundació Visit València

Joan Carles Cambrils Camarena

DADES DE CONTACTE

Avd. Corts Valencianes, 41 baix
46015 València
Telèfon: 96.339.03.90
E-mail corporatiu: jc.cambrils@visitvalencia.com

RETRIBUCIONS I DECLARACIONS DE BÉNS I DRETS PATRIMONIALS

Retribució anual bruta: 67.687,38

Declaració de béns i drets patrimonials:

BOP 10-07-2018 (pdf 267 kb) BOP 26.03.2020 (pdf 199 kb)

TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL

ESTUDIS
Diplomat en CIències Empresarials (Universitat d’Alacant).
Licenciat en CIències Econòmiques i Empresarials (Universitat d’Alacant).
Màster en “Gestión Pública Directiva” (Instituto Nacional de Administración Pública, 2012).
Doctor en Economia y Ciències Socials (Universitat Politècnica de València, 2015).

BIOGRAFIA
- Diplomat i Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials (Universitat d'Alacant, 1989). Màster en "Gestió Pública Directiva" (Institut Nacional d'Administració Pública, 2012). Doctor en Economia i Ciències Socials, Universitat Politècnica de València (UPV). Professor Titular d'Escola Universitària (UPV). Docent en Graus i Postgraus (matèries: polítiques turístiques, gestió de destinacions, economia turística).
- Des de gener de 2016 és Subdirector General de la Fundació Turisme València (entitat responsable de la promoció turística de València, amb 280 associats públics i privats).
- Des de 2009 a 2012 va ser Vocal Assessor, Cap de la Unitat de Suport a la Direcció General de l'Institut de Turisme d'Espanya (Turespaña). També ha estat responsable de política turística en una Mancomunitat de cinc municipis (2003-2007) i membre del Consell d'Administració de l'empresa pública-privada Gandia Protur S.L. (2008-2009).
- En l'àmbit internacional, durant els últims 20 anys ha participat com a docent, conferenciant i assessor tècnic en Gestió del Turisme a Argentina, Colòmbia, Uruguai, Bolívia, Finlàndia, Rússia, Xina, etc. Va ser representant d'Espanya, per delegació del Director General de Turisme, en el Board of Directors i en la General Assembly de la European Travel Comission (2009-2011).
- Una versió de la seva tesi doctoral ha estat guanyadora del XVII Premi Tribuna FITUR- Jorge Vila Fradela (2016), publicant-se el llibre “La colaboración público-privada en los entes mixtos locales de gestión y promoción turísticas”.

TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL
- Professor de Formació Professional (Branca Administrativa). Institut E.S. Cotes Baixes (Alcoi); Institut E.S. Maria Ibars (Dénia).
- Director de Institut (Maria Ibars, Dénia).
- Professor d’Economia (Batxillerat). Cap de Departament d’Economia (Batxillerat). Institut d’Ensenyament Secundari.
- Professor d’Escola Universitària (Economia Aplicada, Departament d’Economia i Ciències Socials, Universitat Politècnica de València).
- Vocal Assessor, Cap de la Unitat de Suport a la Direcció General de l'Institut de Turisme d'Espanya (Turespaña).

DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA


Títol de Diplomat en CIències Empresarials (pdf 184 kb) Títol de Màster en “Gestión Pública Directiva” (pdf 88 kb) Títol de Doctor en Economia y Ciències Socials (pdf 287 kb)


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI