Servicios de la web

Hall

Director Gerent de l'Empresa Municipal de Transports (EMT)

Josep Enric García Alemany

DADES DE CONTACTE

Plaça del Correu Vell, 5
46001 València
Telèfon: 96 315 85 01

RETRIBUCIONS I DECLARACIONS DE BÉNS I DRETS PATRIMONIALS

Retribució anual bruta (sense antiguitat): 71.326,00

Declaració de béns i drets patrimonials:

BOP 10-07-2018 (pdf 278 Kb) BOP 27-03-2018 (pdf 281 Kb) BOP 26.03.2020 (pdf 205 Kb)

TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL

Josep Enric Garcia Alemany, nascut a València el 20 d'abril de 1977, és Enginyer de Camins, Canals i Ports per la Universitat Politècnica de València, on va col·laborar durant tres anys amb el Departament d'Enginyeria Hidràulica i Medi Ambient realitzant estudis hidrològics en la Marjal de Pego-Oliva i l'Horta de València.
En la seua activitat professional ha realitzat estudis i projectes relacionats amb el paisatgisme, però la planificació, gestió i disseny de la mobilitat i el transport col·lectiu han sigut la seua tasca principal fins a l'actualitat. Primer des de l'administració, com a assistència tècnica permanent del Servici de Planificació de la Direcció General de Transports de la Conselleria d'Infraestructures i Transports de la Generalitat Valenciana. Després des de la consultoria privada i amb base en Barcelona, signant projectes constructius d'infraestructures ciclistes i actuant com a responsable, entre d’altres, de Plans de mobilitat urbana i estudis de demanda, viabilitat, modelització i remodelació de xarxes urbanes i interurbanes de transport públic.
En octubre de 2014 va tornar a casa i va ocupar el càrrec de director de l'oficina de projectes del Grup Transvia, conegut operador de transport col·lectiu.
Nomenat Director Gerent de l'Empresa Municipal de Transports de València en octubre de 2015.

DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA

Títol Universitari d’Enginyer de Camins, Canals i Ports

Registre de viatges Registre d'obsequis


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI