Servicios de la web

Hall

Director Gerent de la Fundació de la Comunitat Valenciana “València Clima i Energia ”

Carlos Sánchez Cerveró

DADES DE CONTACTE

Juan Verdeguer, 16
46024 València
Telèfon: 96.106.15.87
E-mail corporatiu: canviclimatic@canviclimatic.org

RETRIBUCIONS I DECLARACIONS DE BÉNS I DRETS PATRIMONIALS

Retribució anual bruta (sense antiguitat): 55.000 €.

Declaració de béns i drets patrimonials:

BOP 27-11-2018 (pdf descarregar)

TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL

ESTUDIS

- Enginyer Tècnic Agrícola en l'especialitat d'Indústries Agroalimentàries per la Universitat Politècnica de València, 2002.
- Grau en Enginyeria Alimentària i del Medi Rural per la Universitat Politècnica de València, 2017.

BIOGRAFIA

Des de l'any 1995 fins a 2002 he desenvolupat activitat laboral (en el sector privat) vinculat al món de la gestió d'espais esportius. Ocupant diferents càrrecs relacionats amb la seguretat, l'activitat esportiva i la gestió de l'energia i el manteniment. De 2002 a 2003 continue vinculat a la infraestructura esportiva realitzant labors des del sector privat per a diferents municipis, redactant projectes, supervisant obres i gestionant l'àrea d'instal·lacions tècniques, energia i medi ambient. Des de 2003 fins a l'actualitat, he desenvolupat la meua activitat laboral en la Fundació Esportiva Municipal de València, exercint diferents càrrecs (Enginyer Tècnic, Cap de Negociat i Cap de Secció d'Instal·lacions), amb competències sobre el manteniment, gestió de projectes i supervisió de l'execució d'obres, gestió de l'energia, eficiència energètica i polítiques mediambientals.

Des de l'any 2000, i de manera ininterrompuda, sóc formador de cursos de capacitació i divulgació per a organismes públics i privats a nivell local, provincial, autonòmic i universitari, relacionats amb l'àmbit de la infraestructura pública en general, la gestió de l'energia, l'eficiència energètica i sostenibilitat en particular. Així mateix, he sigut corredactor de publicacions relacionades amb el manteniment i disseny d'infraestructura esportiva pública en 2006, 2011 i 2018.

Defensor del medi ambient i apassionat de l'eficiència energètica i l'ús d'energies renovables com a única fórmula de gestió sostenible.

DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA

Graduat en Enginyeria Agroalimentària i del Medi Rural (pdf 2136kb). Enginyer Tècnic Agrícola (pdf 1876kb).


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI