Servicios de la web

Hall


Valencia Pl. de l'Ajuntament, 1
46002 València
Tel.: 96 3525478

Presentació

El Cos Municipal de Bombers de la ciutat de València va ser creat l’any 1857, per a protegir als seus habitants i als seus béns, una labor encomiable que desenvolupa durant més de 160 anys. Actualment s’integra dins del Departament de Bombers, Prevenció i Intervenció en Emergències, que forma part de l’Àrea de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de València. Este Departament exercix les competències d’Extinció d’Incendis i Salvaments, Prevenció d’Incendis i Protecció Civil.

El Departament de Bombers, Prevenció i Intervenció en Emergències està compost per 400 persones dedicades a tasques operatives, tècniques i administratives, tots ells amb la vocació del servici al ciutadà i el manteniment i millora de la seua seguretat.

Diàriament hi ha un col·lectiu de 70 bombers de guàrdia distribuïts en els cinc parcs de Bombers existents; quatre d’ells dins del nucli urbà i altre en la Devesa del Saler.

Tota l’organització i estructura interna va encaminada a disposar d’un servici d’emergències professional, preparat per a actuar davant de qualsevol sinistre i donar resposta a tota situació d’emergència en què puga trobar-se el ciutadà. Així mateix es treballa en la conscienciació de la societat, transmetent a distints col·lectius la importància de la prevenció i autoprotecció en llars i llocs de treball així com les mesures bàsiques a adoptar en cas d’incendi.

El Departament està immers, actualment, en un procés de renovació de la seua estructura i d’adequació i optimització dels recursos disponibles a la realitat existent, de manera que en tot moment la resposta donada siga eficaç i eficient. Per a això la formació de tots els seus membres és una qüestió d’especial rellevància i objectiu prioritari.

Amb el desig de continuar treballant per tots els ciutadans, que viuen i habiten en esta bella ciutat, reben una salutació ben cordial.

València, Febrer del 2017.

Enrique Chisbert Cuenca
Inspector Cap del Departament de Bombers,
Prevenció, Intervenció en Emergències i Protecció Civil
de l'Excm. Ajuntament de València.

 

 Enrique Chisbert Cuenca

Enrique Chisbert Cuenca. Inspector Cap del Departament de Bombers, Prevenció, Intervenció en Emergències i Protecció Civil de l'Excm. Ajuntament de València.Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI