Servicios de la web

Hall

Valencia Pl. de l'Ajuntament, 1
46002 València
Tel.: 96 3525478

Sol·licitud de Cita Prèvia per a tràmits d’IVTNU - PLUSVÀLUES a la Casa Consistorial

Oficina de Gestió Tributària Integral
Carrer de l'Arquebisbe Mayoral, 1 acc., planta baixa.
Horari: de dilluns a divendres de 8.30 a 14.00h.

L’assistència en l’autoliquidació de l’impost sobre l’increment del valor dels terrenys de naturalesa urbana (Plusvàlua) derivada de qualsevol transmissió es prestarà amb CITA PRÈVIA, a l’Oficina de Gestió Tributària Integral situada a la casa consistorial, amb entrada pel carrer de l'Arquebisbe Mayoral 1acc.

Per a rebre presencialment assistència en este tipus d’autoliquidació heu de sol·licitar Cita Prèvia polsant ací:

Sol·licitud de Cita Prèvia per a tràmits de l'IVTNU (plusvàlua) - MORTIS-CAUSA (HERÈNCIES) Sol·licitud de Cita Prèvia per a tràmits de l'IVTNU (plusvàlua) - ALTRES CAUSES (COMPRAVENDA, DONACIÓ, ETC...)

La documentació imprescindible per a rebre l’assistència és la que consta en este enllaç

Per cada document (escriptura, document privat...) cal demanar una Cita Prèvia.

Si el títol acreditatiu de la transmissió fora complex, en esta cita tan sols se vos recollirà la documentació corresponent i se vos citarà pel mitjà que hàgeu designat (telèfon o correu electrònic) a fi de recollir l’autoliquidació practicada.

AVÍS

AVÍS:
A partir de l'1 de juny de 2019 serà necessari disposar de CITA PRÈVIA en l'Oficina de Gestió Tributària Integral de la Casa Consistorial (entrada C/ Arquebisbe Mayoral, 1ac), per a l'assistència de l'autoliquidació del IVTNU/Plusvàlua, en tots els casos.

Recorde que l'atenció en l'Oficina de Gestió Tributària Integral de Tabacalera (Amadeu de Savoia, 11) es realitza sempre amb CITA PRÈVIA, excepte l'autoliquidació del IVTNU/Plusvàlua per HERÈNCIES, que només es realitza a la Casa Consistorial.

Pantalla tàctil per a confirmar la cita en el moment de l'arribada a l'Oficina

L'Ajuntament Informa

Reba per correu electrònic informació sobre les convocatòries, activitats, nous servicis, etc. de l’Ajuntament de València

Subscripció


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI