Servicios de la web

Hall

Fitxa del recurs


PALAU DEL MARQUES DE LA SCALA

Fotografia del centre

Construcción del siglo XVI de los marqueses de Scala. De estilo gótico con aportaciones renancentistas. Declarado monumento histórico artístico.


Localització

Direcció: PLAZA MANISES, nº 3
Telèfon: 96 388 25 00
Autobús: 4,5B,6,8,9,11,16,26,28,36,70 y 71
Metro:

Aparcament

Places reservades a la Pl. de la Mare de Déu encreuament amb el C/ de Navellos, Pl. de la Reina, 12 i 13 i el C/de Baylia encreuament amb el C/ de Navellos.


Serveis

No disposa de lavabos per a persones amb mobilitat reduïda.


Accés

Escaló de 16 cm. salvat per rampa mòbil de l'11% que se situa a petició de l'usuari. Porta de 98 cm. d'obertura manual lleugera. Accés alternatiu a través de la planta baixa del Palau de Baylia. Per dos rampes amb pendents del 10 % i 12%.


Sales

Dos salons a la primera planta comunicats per rampa amb pendent del 19% per a salvar dos escalons de 18 cm. d'altura cada u. A la primera planta es connecta amb el Palau de la Baylia per pas que s'estretix fins a 85 cm. Altres sales amb recorregut interior accessible.


Mobilitat vertical

Edifici de tres plantes comunicades per escales i ascensor practicable amb passamans, informació visual i braille. L'accés a l'ascensor és a través de dos rampes mòbils amb pendent del 19%.Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI