Servicios de la web

Hall

Fitxa del recurs


MERCAT DE COLON

Fotografia del centre

De estilo modernista. Fué construido entre 1914 y 1916, según diseño de Francisco Mora Berenguer. Destaca la decoración con cerámica de vivos colores.


Localització

Direcció: C/ CIRILO AMORÓS, 62; C/ JORGE JUAN; C/ CONDE SALVATIERRA
Telèfon: 96 352 54 78
Autobús: 1,2,3,13,22,41,80, y N1
Metro: COLON (Líneas 3 y 5)

Aparcament

Quatre places reservades en pàrquing públic subterrani al propi edifici del Mercat. Ubicades a la planta segona del soterrani amb ascensor adaptat amb passamans, informació visual i braille.


Serveis

Dos lavabos en planta primera del soterrani. Porta de 90 cm. d'ample. Zona de transferència inferior a 70 cm. Inodor amb barra fixa i abatible. Espai lliure de maniobra d'1,20 m.


Accés

Entrada a nivell. Accés a la part central del mercat (botigues, cafeteries) a través de dos escalons de 10 cm. d'altura cada un o per les portes laterals s'accedix quasi a nivell per pendent de l'1%.


Mobilitat vertical

Edifici de sis plantes comunicades per escales i dos ascensors adaptats amb passamans, informació visual i braille per a accedir de la planta baixa a nivell de carrer a plantes del soterrani. Des de la planta baixa a la planta primera del soterrani es pot accedir per escales mecàniques.


Restaurant / Bar / Cafeteria

A les cafeteries de la planta baixa s'accedix a través de plans inclinats amb pendent superior al 60%. A la planta primera del soterrani hi ha restaurants i botigues amb accés a nivell.


Observacions

A la planta baixa i a la planta primera del soterrani estan ubicades botigues i cafeteries.Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI