Servicios de la web

Hall

Fitxa del recurs


MUSEU DE BELLES ARTS DE VALÈNCIA

Fotografia del centre


Localització

Direcció: C/ SAN PIO V, nº 9
Telèfon: 96 387 03 00
Autobús: 1,5B,6,7,8,9,11,16,26,28,29,36,95 y N3
Metro: PONT DE FUSTA (Línea 4)

Aparcament

No hi ha places reservades.


Serveis

Dos lavabos practicables a planta baixa. Accés a la zona de lavabos per rampa amb pendent del 10%. Un altre lavabo practicable en planta baixa amb escaló de 4 cm. junt amb el claustre.


Accés

Entrada principal no accessible. Accés alternatiu senyalitzat per a persones amb mobilitat reduïda a 36 m. de l'entrada principal. Porta doble de 2,30 m. d'obertura manual lleugera. Rampa de 12 m. de longitud amb pendent del 9%. Escaló aïllat de 4, 5 cm.


Sales

Accés a sales temporals a la planta baixa per rampa de 10 m. de longitud amb pendent del 10%. La part nova i antiga de l'edifici es conecten a la primera planta per mitjà de dos rampes amb pendents del 10%. Les sales amb recorregut interior accessible.


Mobilitat vertical

Museu consta de dos parts annexes: Part antiga de tres plantes comunicades per escales i ascensor adaptat amb passamans. Part nova de dos plantes comunicades per escales i ascensor adaptat amb informació visual.


Restaurant / Bar / Cafeteria

Cafeteria ubicada a la planta baixa. Recorregut interior accessible. Mobiliari mòbil que permet la circulación.Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI