Servicios de la web

Hall

INFOCIUTAT

CASA MUSEU CONCHA PIQUER


AVÍS:

Seguint amb les recomanacions sanitàries actuals el centre romandrà tancat al públic.

Façana de la Casa Museu Concha Piquer

TARIFES:
- Entrada individual: 2 euros.
- ABONAMENT: 6 euros (vàlid per tres dies).
- Més informació sobre TARIFES REDUÏDES (pdf 17 kb)

|

HORARI:
De dimarts a dissabte, de 10.00 a 14.00 hores.
Diumenges i festius, tancat.
Cerrado: els dies 1 i 6 de gener, 1 de maig i 25 de desembre.


Vestits de Concha Piquer

La casa s'alça sobre una superfície rectangular amb finestres i balcons que donen al carrer de Ruaya i al carrer de la Pepita; consta de planta baixa i un únic pis.

La planta baixa es conforma a manera de sala diàfana d'exposició permanent d'abundant documentació gràfica, objectes personals, materials discogràfics, records entranyables, etc., relatius a la trajectòria artística de Concha Piquer i a la seua enorme rellevància pública.

Per l'escala originària d'accés a la planta superior, on s'ha reunit una valuosa selecció de dissenys i figurins relatius al molt variat i riquíssim vestuari artístic de la cantant, s'accedix a l'antiga vivenda en què va nàixer l'artista, recuperant en la mesura que es puga l'ambient i l'atmosfera que impregnara la primera infància de la inoblidable actriu. Així, un recorregut per peces tan evocadores com el dormitori dels seus pares, el menjador, la saleta d'estar on sa mare tinguera també el taller de modista, o la pròpia cuina, estances totes elles sobreïxents de llum i molt ventilades, o el propi rebedor, suggerixen una existència domèstica laboriosa, pacífica i sense uns anhels excepcional en el si d'una humil família treballadora.

|
Mes informació sobre accesibilitat

Activitats per a tots els públics

|

Activitats per a col·lectius

|


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI