Servicios de la web

Hall


Valencia Pl. de l'Ajuntament, 1
46002 València
Tel.: 96 3525478

El Servici de l'Oficina de Publicacions, integrat en la Delegació de Cultura, es postula amb un objectiu fonamental: la difusió cultural de temes relacionats amb València, la seua història i els seus costums, dirigit als ciutadans en general.

Oficina de Publicacions. Llegir es coneixer València

Es cuida l'edició Municipal, intentant coordinar paràmetres dispars, com són treballs d'investigació, universitaris i científics, així com altres de cultura i costums arrelats del poble valencià. S'emfatitza també en la presentació dels llibres, en els aspectes d'enquadernació , disseny i impressió.

El producte editorial està estructurat en més de vint col·leccions, que aborden un ampli palmito, de temes fonamentalment valencians, proposats per professionals de la cultura, que donen les directrius, proposen i aconsellen les obres a editar. S'editen altres obres d'indubtable interés, fora de col·lecció, que per la seua temàtica no hi s'han inclòs.

Oferir una àmplia visió de la cultura valenciana amb el rigor necessari, i uns preus assequibles al ciutadà, constituïx un dels nostres objectius.

El producte editorial municipal està present i a la venda, en la majoria de les llibreries de la ciutat de València, així com en les que ho sol·liciten de la Comunitat Valenciana i de la resta de l'estat Espanyol.

Amb la presència del catàleg de publicacions en la pàgina WEB de l'Ajuntament, es facilita la localització i el coneixement dels llibres municipals, ampliant així el servici als ciutadans.

Informació de contacte

Servici de Recursos Culturals
Plaça de l’Ajuntament, 1
46002 València
Tel.: 96 352 54 78 – Exts.: 1701 · 1160
E-mail: srecursosculturales@valencia.es

Refugi
Cronologia de la Guerra Civil Espanyola (1936 - 1939)


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI