15/09/2019 L'Oratge L'Oratge


Servicios de la web

Hall


Valencia Pl. de l'Ajuntament, 1
46002 València
Tel.: 96 3525478

Activitats Culturals

Programació mensual

Programació juny 2019 (pdf 1388 Kb) Programació activitats infantils juny 2019 (pdf 1445 Kb)

Espais d'iniciativa cultural

Moltes de les nostres biblioteques disposen de sales per a realitzar activitats com exposicions o xarrades que se cedixen gratuïtament, sempre que el fi siga cultural i sense ànim de lucre.

Normes d'acces als Espais d'Inciativa Cultural (EIC).

Qui pot sol·licitar estos espais?
Pot accedir a estos espais tota la ciutadania i, prioritàriament, els veïns del barri. Això donarà lloc a relacions preferents amb les associacions culturals i esportives de la barriada. L'ús d'estos espais és gratuït, però requerix una formalització. Com els puc sol·licitar?
En la biblioteca més propera et proporcionaran tota la documentació necessària per a sol·licitar-los. També es pot descarregar la sol·licitud en PDF i, una vegada emplenada, presentar-la en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament o en qualsevol Junta de Districte.

- Sol.licitud d'ús dels espais bibliotecaris d'iniciativa cultural

Annex 1 Descripció d'Activitats

Annex 2 Declaració Responsable

Quines biblioteques disposen d'espais d'iniciativa cultural?
Pots consultar el llistat de biblioteques amb EIC ací

Visites a la biblioteca

Es poden concertar visites i formació d’usuaris per a conéixer la biblioteca, la seua organització, els seus fons i servicis.

A qui va dirigit?
És un servici dirigit especialment als centres educatius, però també a qualsevol col·lectiu interessat.
Les sessions s’adapten als nivells i necessitats de cada grup.

Quant dura cada visita?
Tenen una duració aproximada d’una hora.

Com puc concertar una visita?
És imprescindible concertar dia i hora amb la biblioteca. Per a obtindre més informació, podeu posar-vos en contacte per telèfon, per correu electrònic amb la biblioteca més pròxima o través de la nostra web.

Clubs de lectura i tallers literaris

En l'actualitat comptem amb 26 clubs de lectura d'adults i 4 clubs de lectura infantils o juvenils.

En què consistixen els clubs de lectura?
Els clubs de lectura presencials són grups de persones que es reunixen periòdicament per a debatre i comentar un llibre que els participants s'han llegit prèviament.
Un coordinador modera els debats i proposa o selecciona les lectures. Els exemplars els facilita la biblioteca.
Els clubs poden ser de caràcter general o especialitzats, per a lectors adults, infantils o juvenils.

En quines biblioteques hi ha club de lectura?
En les biblioteques Almela i Vives (Campanar / Sant Pau), Azorín (Patraix / Patraix), Clara Santiró (La Rambleta) (Jesús / Camí Real), Constantí Llombart (Poblats Marítims / El Grao), Del Mar (Poblats Maritims / Natzaret), Joan de Timoneda (Pobles Oest / Beniferri), Joanot Martorell (La Saïdia / Marxalenes), Maria Beneyto (Extramurs / El Botànic), Maria Moliner (Algirós / La Bega Baixa), Palau de l’Exposició (El Pla del Real / Exposició), La Petxina (Extramurs / La Petxina) y Tomàs Vicent Tosca (Algirós / De la Amistad), Nova Al-Russafí (Russafa), Eduard Escalante (Arrancapins) i Roís de Corella (Malilla), Josep Maria Bayarri (Rascanya), Isabel de Villena (Rascanya), Casa de la Reina (Poblats Maritims) y Matilde Ramos (Pobles del Sud).

Com puc participar?
Pots posar-te en contacte amb les biblioteques que tenen club de lectura per a sol·licitar la teua plaça.Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI