Día Mundial de las Abejas 2021 Dia Mundial de les Abelles 2021 - València

null Dia Mundial de les Abelles 2021

Tornar

Dia Mundial de les Abelles 2021

 • Plaça de l'Ajuntament
 • 46002 VALÈNCIA
 • Telèfon: 963525478
 • Email: omav@valencia.es
 • Url: www.valencia.es
 • DATA: 20 de maig 2021 -
  HORARI: De 10:00 a 19:00 hores

  Dijous 20 de maig,  DIA MUNDIAL DE LES ABELLES 2021 

   

  La pol·linització és un procés essencial per a la supervivència dels ecosistemes, la producció de molts cultius i la reproducció de plantes silvestres. Quasi el 90 % de les plantes amb flors depenen de la pol·linització, així com el 75 % dels cultius alimentaris del món, però a més, són indispensables per a conservar la biodiversitat.

  Les abelles i altres pol·linitzadors, com les papallones, les rates penades i els colibrís, estan cada vegada més amenaçats pels efectes de l’activitat humana. Les seues poblacions han disminuït de manera preocupant, a causa principalment de pràctiques agrícoles intensives, canvis en l’ús de la terra, plaguicides, espècies exòtiques invasores, malalties, plagues i el canvi climàtic.

  Enguany se celebra sota el lema «Compromís amb les abelles», que posa en relleu la importància dels coneixements tradicionals relacionats amb l’apicultura, les bones pràctiques adoptades pels apicultors de tot el món per a donar suport als seus mitjans de vida i oferir productes d’alta qualitat, i la seua importància per a aconseguir els objectius de desenvolupament sostenible.

  T'esperem en la Plaça de l'Ajuntament de 10 a 19 hores per a celebrar junts el Dia Mundial de les Abelles 2021, allí t'informarem d'algunes de les accions que pots emprendre per a ajudar a les abelles i a la resta de pol·linitzadors.

   

   Vine i participa-hi!