Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

SocialnetworkShareActualidad no està disponible temporalment.

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

S’adjudica el contracte d’execució de les obres del Centre Esportiu Sant Isidre

El barri valencià comptarà pròximament amb un poliesportiu el pressupost del qual supera els dos milions d’euros

• Projecte del Poliesportiu de Sant Isidre

24/07/2021

El barri de Sant Isidre ja està un pas més prop de comptar amb un poliesportiu d’acord amb les seues necessitats. La Junta de Govern Local ha aprovat l'adjudicació del contracte d'execució de les obres del Centre Esportiu Sant Isidre, després de valorar les propostes de les quatre empreses que havien mostrat interés en el projecte.

 

Les obres s'han adjudicat per un import que supera els 2 milions d'euros –en total, 2.625.700€ – a la mercantil Victor Tormo S.L., empresa que havia presentat la millor oferta en el procés de licitació. D'altra banda, una vegada comencen les obres, el centre esportiu haurà d'estar construït en uns 9 mesos.

La regidora d'Esports de l'Ajuntament de València i presidenta de la Fundació Esportiva Municipal, Pilar Bernabé, s'ha mostrat satisfeta amb què el Centre Esportiu Sant Isidre siga “una realitat” i ha explicat que la seua posada en marxa “és un compromís d'este ajuntament”. “En només dos anys s'ha fet la tramitació perquè comencen ja les obres d'un poliesportiu molt reclamat en el barri de Sant Isidre”, ha detallat.

Millors infraestructures esportives per a Sant Isidre

El projecte de construcció del Centre Esportiu Sant Isidre contempla l'edificació d'un pavelló amb pista poliesportiva per a esports com el futbol sala, l'handbol, el bàsquet, l'hoquei sala, el voleibol o el bàdminton, entre altres. D'altra banda, les instal·lacions també comptaran amb una sala fitness i una sala esportiva.

A més, les obres també donaran lloc a una sala d'escalada amb rocòdrom cobert, vestuaris i espais auxiliars. L'objectiu és que l'actuació estiga en funcionament per a la temporada esportiva 2022-23.

Amb esta iniciativa es pretén donar resposta a una antiga reivindicació del veïnat de Sant Isidre, que demanda la construcció d'un espai que potencie l'envelliment actiu, amb activitats dirigides a persones majors, així com fomentar l'associacionisme esportiu entre les persones joves.

Recursos multimèdia

Pilar Bernabé