Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Busca per dia

Últimes notícies


Tornar

L’Ajuntament adjudica les obres de millora de l’enllumenat públic de Patraix

Luisa Notario: “Amb esta segona fase de la intervenció augmentarem els beneficis per a Patraix evitant excés de llum, estalviant diners i promovent la sostenibilitat”

El veïnat va aprovar majoritàriament esta intervenció en el procés de participació ciutadana DecidimVLC 2018/19

• El veïnat va aprovar majoritàriament esta intervenció en el procés de participació ciutadana DecidimVLC 2018/19

15/05/2021

L’Ajuntament ultima la intervenció per modernitzar l’enllumenat públic de Patraix amb la segona fase de les obres de millora que el veïnat va aprovar majoritàriament en el procés de participació ciutadana DecidimVLC 2018/19, la primera fase del qual es va executar ara fa dos anys. La regidora de Gestió de Recursos, Luisa Notario, ha posat en valor “els múltiples beneficis de totes les intervencions que fem per transformar l’enllumenat públic als barris: millorem el benestar de la ciutadania evitant l’excés de llum, estalviem diners en reduir la factura energètica i promovem la sostenibilitat”.

 

Notario ha detallat la necessitat de substituir els fanals de carretera que encara hi ha en algunes vies del barri, atesa la seua altura, “que es considera que no és gens adequada”, i al deteriorament pel pas del temps. Se substituiran, per tant, 59 bàculs de carretera per 56 columnes de polièster reforçat amb fibra de vidre de cinc metres d’alt amb lluminària LED IRC 80/ TCC 2.700 ºK i per 24 columnes amb model Ferran VII també amb les mateixes característiques. S’instal·laran als carrers de Salabert, Pintor Pasqual Capuz, Churat i Saurí, Humanista Mariner, Músic Barbieri i Manuel Simó. A més, se substituiran deu llums de VSAP per deu elements retrofit de led amb les característiques abans esmentades als carrers de Franco Tormo i del metge José Pérez-Fuster.

Notario ha destacat que les noves lluminàries es telegestionaran i se sumaran a les 1.692 lluminàries noves de què disposa el barri gràcies al projecte IDAE del mandat anterior. El pressupost total d’esta segona fase abasta els 126.421,63 euros, IVA inclòs. Amb esta actuació es complementa la primera fase executada en maig de 2019, quan se substituïren fanals dels carrers del Pintor Pasqual Capuz, Beata Agnés, Salabert, Impressor Montfort i Alcúdia, tot, en aquell moment, amb un pressupost superior als 62.000 euros.

Recursos multimèdia

Luisa Notario