Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Busca per dia

Últimes notícies


Tornar

Els nous panells de trànsit de València informen de les places lliures dels aparcaments

Mobilitat Sostenible ja va instal·lar en 2019 quatre panells de tecnologia avançada en els accessos a València per a informar de l'estat del trànsit en temps real

Panell de trànsit a València

• Panell de trànsit a València

09/06/2021

Els quatre panells informatius de trànsit de tecnologia avançada que l'Ajuntament té instal·lats en quatre accessos a la ciutat, concretament en l'avinguda del Cid, la CV-36 (Camí Nou de Picanya), la CV-35 (Corts Valencianes) i la V-31 (Pista de Silla), inclouran a partir d'ara informació de les places lliures en els aparcaments que facilitan esta informació al consistori. Estos pàrquings són el d'avinguda de l'Oest, Centre Històric-Mercat Central, Regne de València i Tres Creus.

 

Els tècnics del Centre de Gestió de Trànsit del Servici Municipal de Mobilitat Sostenible han iniciat les proves per a la posada en ús d'esta novetat. La informació s'oferirà a les persones conductores en els moments en els quals estes vies registren trànsit fluid i els panells estén inoperatius sense donar informació sobre retencions o incidències, atés que no n'hi ha.

Estos nous panells informatius de tecnologia avançada es van instal·lar en 2019. Entre altres aspectes, permeten més caràcters en els seus missatges informatius, canvis en la grandària de lletra, inserció de diferents elements iconogràfics i, per tant, major flexibilitat comunicativa en comparació amb els antics panells de “Senyals de Missatge Variable” o SMV.

El regidor d'Agenda Digital, Pere Fuset, ha manifestat que "la mobilitat sostenible és sens dubte una de les màximes prioritats dins de l'estratègia de Smart City València. Per això treballem de manera coordinada i permanent, per a introduir millores que permeten les persones usuàries prendre les millors decisions i, alhora, afavorir que eixa mobilitat siga veritablement sostenible. La col·locació de panells viaris com estos, que connecten directament amb la plataforma de ciutat intel·ligent, es complementa amb altres funcionalitats, com el geoportal o l'appValència, que permeten a la persona usuària conéixer a cada moment totes les dades relatives a la mobilitat, com la que mostren estos panells”. “En els pròxims mesos veuran la llum nous projectes que incideixen en esta línia de col·laboració i que fan de l'estratègia Smart City un puntal bàsic per a afavorir una mobilitat sostenible a València", ha conclòs l'edil.