Catàleg d'Operacions Estadístiques - València

El Catàleg d'Operacions Estadístiques de la ciutat de València és un repositori d'aquelles operacions estadístiques que ofereixen informació de la ciutat. Aquest Catàleg està en constant actualització, adequant les informacions oferides a la situació actual, i afegint aquelles noves operacions estadístiques de les quals es tinga coneixement.

Des del Catàleg és possible realitzar recerques d'operacions estadístiques, conéixer les seues principals característiques, conceptes involucrats, fitxa metodològica i accés a les últimes dades disponibles.

En aquests moments el Catàleg està en construcció, per la qual cosa determinades opcions per a algunes de les operacions pot ser que encara no estiguen operatives.
 
Data de l'última actualització: 21 d'octubre de 2019
 
Tornar

Matriculació de vehicles de residents en València

0302001
Estadística que analitza els vehicles matriculats amb domicili de residència de la persona física o jurídica que el matricula la ciutat de València. S'analitza el nombre de vehicles matriculats i els seus principals característiques. La informació prové de l'explotació estadística del fitxer de microdades de matriculacions disponible en el portal web de la Direcció General de Tràfic del Ministeri de l'Interior
Trànsit i Transports
Matriculació de vehicles
Només Difusió
Vehicles
Tipus de vehicle, Tipus de carburant, Marca i model, Procedència
Fitxer de microdades procedents d'un registre administratiu
Ministeri de l'Interior
Ciutat
Dades diàries
Conjuntural
Mensual
Ciutat