Catàleg d'Operacions Estadístiques - València

El Catàleg d'Operacions Estadístiques de la ciutat de València és un repositori d'aquelles operacions estadístiques que ofereixen informació de la ciutat. Aquest Catàleg està en constant actualització, adequant les informacions oferides a la situació actual, i afegint aquelles noves operacions estadístiques de les quals es tinga coneixement.

Des del Catàleg és possible realitzar recerques d'operacions estadístiques, conéixer les seues principals característiques, conceptes involucrats, fitxa metodològica i accés a les últimes dades disponibles.

En aquests moments el Catàleg està en construcció, per la qual cosa determinades opcions per a algunes de les operacions pot ser que encara no estiguen operatives.
 
Data de l'última actualització: 21 d'octubre de 2019
 
Tornar

Representació sindical en els centres de treball de València

0706001
Proporciona informació sobre la representació sindical a 31 de desembre de l'any de referència en els centres de treball ubicats en la ciutat de València. La informació prové d'una explotació específica realitzada per la Direcció Territorial d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
Treball
Eleccions Sindicals
Només Difusió
Centres de treball amb representació sindical, Representants sindicals, Actes sindicals
Central sindical, Tipus d'actes
Fitxer d'agregats estadístics
Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
Ciutat
Dades referides a una data fixa
Estructural
Anual
Ciutat