Catàleg d'Operacions Estadístiques - València

El Catàleg d'Operacions Estadístiques de la ciutat de València és un repositori d'aquelles operacions estadístiques que ofereixen informació de la ciutat. Aquest Catàleg està en constant actualització, adequant les informacions oferides a la situació actual, i afegint aquelles noves operacions estadístiques de les quals es tinga coneixement.

Des del Catàleg és possible realitzar recerques d'operacions estadístiques, conéixer les seues principals característiques, conceptes involucrats, fitxa metodològica i accés a les últimes dades disponibles.

En aquests moments el Catàleg està en construcció, per la qual cosa determinades opcions per a algunes de les operacions pot ser que encara no estiguen operatives.
 
Data de l'última actualització: 21 d'octubre de 2019
 
Tornar

Resultats de les Eleccions al Parlament Europeu a València

1004002
Informació dels resultats provisionals elaborats a partir de l'escrutini provisional realitzat la nit de la celebració de les eleccions i, per als àmbits territorials en què està disponible, els resultats definitius validats en la Junta Electoral Provincial. Els resultats provisionals inclouen els vots realitzats pels electors de la consulta electoral en qüestió en les meses electorals durant la jornada electoral o per correu. No inclou els vots realitzats pels electors inscrits en el Cens d'Espanyols Residents en l'Estranger (CERA) , que són inclosos en el recompte definitiu. Per a les eleccions al Parlament Europeu tenen dret de vot totes les persones de nacionalitat espanyola majors d'edat residents en València inscrits en el Cens Electoral (CER), les persones estrangeres nacionals d'un altre país de la Unió Europea (Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Dinamarca, Croàcia, Xipre, Grècia, Eslovàquia, Eslovènia, Estoniana, Finlàndia, França, Hongria, Irlanda, Itàlia, Letònia, Lituània, Luxemburg, Malta, Països Baixos, Polònia, Portugal, Regne Unit, República Txeca, Romania i Suècia) (CERE-UE) que residisquen en València i hagen manifestat la voluntat de votar a Espanya en les eleccions al Parlament Europeu, i les persones de nacionalitat espanyola inscrites en València i residents en l'estranger (CERA) que hagen manifestat la voluntat de votar a Espanya en les eleccions al Parlament Europeu. La informació s'obté de la tabulació estadística dels resultats per mesa electoral remesos pel Ministeri de l'Interior
Consultes Electorals
Eleccions al Parlament Europeu
Elaboració i Difusió
Electorat, Abstenció, Vots, Vots nuls, Vots vàlids, Vots en blanc, Vots a candidatures
Candidatura
Fitxer d'agregats estadístics
Ministeri de l'Interior
Secció
Dades referides a una data fixa
Estructural
Altra
Seccions