Catàleg d'Operacions Estadístiques - València

El Catàleg d'Operacions Estadístiques de la ciutat de València és un repositori d'aquelles operacions estadístiques que ofereixen informació de la ciutat. Aquest Catàleg està en constant actualització, adequant les informacions oferides a la situació actual, i afegint aquelles noves operacions estadístiques de les quals es tinga coneixement.

Des del Catàleg és possible realitzar recerques d'operacions estadístiques, conéixer les seues principals característiques, conceptes involucrats, fitxa metodològica i accés a les últimes dades disponibles.

En aquests moments el Catàleg està en construcció, per la qual cosa determinades opcions per a algunes de les operacions pot ser que encara no estiguen operatives.
 
Data de l'última actualització: 21 d'octubre de 2019
 
Tornar

Característiques generals de les platges de València

1203002
Informació sobre les principals característiques físiques i materials de les platges de València. Les dades són remeses pel Servei de Qualitat i Anàlisi Mediambiental, Contaminació Acústica i Platges de l'Ajuntament de València
Medi Ambient
Qualitat de les aigües de bany
Només Difusió
longitud; grau d'ocupació; accés de persones amb discapacitat; bandera blava; distintiu Q de qualitat; postes sanitàries; torres de vigilància; biblioteca, bancs adaptats; punts accessibles; cadires amfíbies; assistència Mèdic-Sanitària d'Urgències i Emergències; atenció a Persones amb Discapacitat en els punts accessibles
Fitxer d'agregats estadístics
Servici de Qualitat i Anàlisi Mediambiental, Contaminació Acústica i Platges. Ajuntament de València
Altre
Dades anuals
Estructural
Anual
Altres