Catàleg d'Operacions Estadístiques - València

El Catàleg d'Operacions Estadístiques de la ciutat de València és un repositori d'aquelles operacions estadístiques que ofereixen informació de la ciutat. Aquest Catàleg està en constant actualització, adequant les informacions oferides a la situació actual, i afegint aquelles noves operacions estadístiques de les quals es tinga coneixement.

Des del Catàleg és possible realitzar recerques d'operacions estadístiques, conéixer les seues principals característiques, conceptes involucrats, fitxa metodològica i accés a les últimes dades disponibles.

En aquests moments el Catàleg està en construcció, per la qual cosa determinades opcions per a algunes de les operacions pot ser que encara no estiguen operatives.
 
Data de l'última actualització: 21 d'octubre de 2019
 
Tornar

Activitat en les sales de representacions escèniques de València

1306001
Informació sobre les representacions escèniques realitzades a les sales de la ciutat de València durant l'any de referència. La informació dels teatres gestionats per la Generalitat Valenciana és elaborada i subministrada pel Centre de Documentació Escènica de l'Institut Valencià de Cultura de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport. Per a la resta de sales escèniques la informació és elaborada i remesa per l'entitat que el gestiona
Cultura
Teatre i arts escèniques
Només Difusió
Aforament, Obres, Representacions, Público, Recaptació
Sala de representacions escèniques, Obra
Fitxer d'agregats estadístics
Servici de Acció Cultural. Ajuntament de València; Palau de les Arts Reina Sofia; Conselleria d'Educació, Cultura i Esport; Universitat de València; Diputació de València; Rambleta SL; L'Horta Teatre; Teatre El Micalet; Teatro La Estrella; Carme Teatre; Olympia Metropolitana SA
Puntual
Dades anuals
Estructural
Anual
Ciutat