Catàleg d'Operacions Estadístiques - València

El Catàleg d'Operacions Estadístiques de la ciutat de València és un repositori d'aquelles operacions estadístiques que ofereixen informació de la ciutat. Aquest Catàleg està en constant actualització, adequant les informacions oferides a la situació actual, i afegint aquelles noves operacions estadístiques de les quals es tinga coneixement.

Des del Catàleg és possible realitzar recerques d'operacions estadístiques, conéixer les seues principals característiques, conceptes involucrats, fitxa metodològica i accés a les últimes dades disponibles.

En aquests moments el Catàleg està en construcció, per la qual cosa determinades opcions per a algunes de les operacions pot ser que encara no estiguen operatives.
 
Data de l'última actualització: 21 d'octubre de 2019
 
Tornar

Activitats de les Escoles Esportives Municipals

1401004
Informació sobre l'activitat de les Escoles Esportives Municipals de la ciutat. Les Escoles Esportives Municipals són un programa d'oferta esportiva organitzada per les federacions i associacions esportives en col·laboració amb la Fundació Esportiva Municipal de l'Ajuntament de València. Aquest programa està dirigit a alumnes de qualsevol etapa de l'escolarització obligatòria. La informació és elaborada i subministrada per la Fundació Esportiva Municipal de l'Ajuntament de València
Esports
Esports
Només Difusió
Centres, Grups, Alumnat
Titularitat del centre, Esport, Sexe
Fitxer d'agregats estadístics
Fundació Esportiva Municipal de València
Ciutat
Dades anuals
Estructural
Anual
No procedeix