Plans de participació pública - València

PLANS DE PARTICIPACIÓ PÚBLICA

PLA DE PARTICIPACIÓ PÚBLICA DEL PLA ESPECIAL DE PROTECCIÓ DE l'ENTORN DELS BÉNS D'INTERÉS CULTURAL JARDÍ BOTÀNIC DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA, TEMPLE PARROQUIAL DE SAN MIGUEL I SANT SEBASTIÀ I PUERTA DE QUART I CATÀLEG DE PROTECCIONS ( PEP-EBIC 03) (Expte. 3502 2016 9).

Pep-Ebic 03
Consulta del Pla de Participació Pública

PLA DE PARTICIPACIÓ PÚBLICA DE L'ESTUDI D'INTEGRACIÓ PAISATGÍSTICA DE LA MODIFICACIÓ DEL PEPRI DEL BARRI DE LA SEU-XEREA EN L'AMBIT DE L'UNITAT D'EXECUCIÓ 4 (Expte. 3502 2004 78).

Entorn Entenza
Consulta del Pla de Participació Pública

PLA DE PARTICIPACIÓ PÚBLICA DE L'ESTUDI D'INTEGRACIÓ PAISATGÍSTICA DE LA MODIFICACIÓ DEL PEPRI DEL BARRI DE LA SEU-XEREA EN L'AMBIT DE L'UNITAT D'EXECUCIÓ 1 (Expte. 3502 2007 266).

seu-xerea ue 4
Consulta del Pla de Participació Pública

Informació addicional

Plans de Participació Pública

Històric de

PLA DE PARTICIPACIÓ PÚBLICA DEL PLA ESPECIAL DE PROTECCIÓ DE L'ENTORN DELS BÉNS D'INTERÉS CULTURAL JARDÍ BOTÀNIC DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA, TEMPLE PARROQUIAL DE SANT MIQUEL I SANT SEBASTIÀ I PUERTA DE QUART I CATÀLEG DE PROTECCIONS ( PEP-EBIC 03) (Expte. 3502 2016 9).

Pla participació pública Documento PEP-EBIC 03 (Expediente 3502 2016 9)

Informació addicional

Índex general

Per a facilitar la descàrrega, a causa de la grandària dels documents PDF's, és aconsellable realitzar l'acció següent: Punxar sobre l'enllaç amb el botó dret del ratolí i seleccionar "Guardar destí com..." o "Guardar enllaç com..." (Segons navegador utilitzat) i posteriorment indicar on es vol emmagatzemar el document.